Retour

Je kunt een bestelling (of deel hiervan) annuleren of retourneren. Dit kan via info@liefz-wholesale.nl onder vermelding van het ordernummerhiervoor heb je 14 dagen de tijd. Je kunt ook gebruik maken van ons herroepingsformulier, deze vind je hier

Hierna heb je nogmaals 14 dagen om het artikel terug te sturen. Het artikel dient, indien redelijkerwijze mogelijk ongebruikt, onbeschadigd en in originele of nette verpakking retour gestuurd te worden. 

Je kunt het pakket retourneren via een pakketservice naar keuze. Vergeet niet het pakket voldoende te frankeren. De verzendkosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Bij het versturen via de brievenbus is het risico voor de verzender.

Je kunt je retour sturen naar:
Liefz Webshops
Retouren
Aristoteleslaan 51
1277AP Huizen

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Heb je gekozen voor betalen met Klarna, dan wordt het bedrag van je retour in mindering gebracht op je Klarna factuur. Wanneer de volledige bestelling retour komt, worden ook de verzendkosten gecrediteerd.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen.

© 2019 - 2024 Liefz Wholesale | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel